Escoltar

Seminari: «Turisme i recepció del patrimoni cultural i natural de les Illes Balears en els mitjans de comunicació»

Dia: divendres, 8 de juliol de 2016
Hora: de 9.30 a 20.30 hores
Lloc: sala de juntes de l’edifici Ramon Llull, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc el seminari «Turisme i recepció del patrimoni cultural i natural de les Illes Balears en els mitjans de comunicació», amb l’objectiu d’exposar un conjunt de recerques al voltant de la recepció social del patrimoni cultural i/o natural de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera a partir de l’activitat turística.

El seminari s’emmarca en una Acció Especial R+D.

Els membres de l’equip d’investigació tenen experiència en l’estudi del turisme des d’una perspectiva històrica, però també en el dels mitjans de comunicació. Des d’una òptica multidisciplinària, el grup de recerca queda estructurat per professionals de diferents disciplines com són el Turisme, el Periodisme, la Història, la Història de l’Art, la Filologia o l’Arquitectura. La majoria del grup té experiència en l’anàlisi de la realitat del turisme per la seva participació en el projecte de recerca competitiu «Turisme Cultural a les Illes Balears: anàlisi, diagnòstic i perspectives de futur» de la Càtedra d’Estudis Turístics Melià Hotels International-UIB pel període 2013-2015.

La coordinació i també la presentació del seminari seran a càrrec del doctor Sebastià Serra, catedràtic d’Història Contemporània de la UIB, i del senyor Tomeu Canyelles, doctor en Història i Màster en Comunicació. 

Notícia relacionada

 

Data de l'esdeveniment: 08/07/2016

Data de publicació: 05/07/2016