Escoltar

Seminari «Dones i nenes iemenites, conflicte i oblit»

L'OCDS organitza aquesta activitat per donar a conèixer el moviment de dones al Iemen 

L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat organitza el seminari «Dones i nenes iemenites, conflicte i oblit: pràctiques situades, pensament transfronterer i feminismes», que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de juny.

En aquest seminari es promourà el coneixement i la reflexió crítica sobre el paper del moviment de les dones al Iemen, el país més desigual del món en termes de gènere. Alhora, es pretén sensibilitzar la comunitat universitària en l'impacte de gènere en la crisi humanitària més greu del món que pateix Iemen des del començament de la guerra de 2015. Es reflexionarà sobre el paper d'Espanya en aquest conflicte armat i en les polítiques de gènere en la cooperació al desenvolupament i l'acció humanitària.

A partir dels estudis de cas, s'abordarà també el paper de les dones com a agents de pau des de la perspectiva de les pràctiques situades, pensament transfronterer i els feminismes postcolonials.

Les sessions d'aquest seminari tindran lloc l'horabaixa del 27 de juny i el matí del 28 de juny a Sa Riera; l'horabaixa del 28 de juny, a la llibreria Drac Màgic (Palma), i el matí del 29 de juny a la Biblioteca pública de Son Gotleu (Palma).

Més informació i inscripcions 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 27/06/2019

Data de publicació: 18/06/2019