Escoltar

Santa Maria del Camí i la UIB signen un conveni per a la creació d'un nou centre universitari

Dia: dijous, 26 de novembre de 2009
Hora: 11 h
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

La senyora M. Rosa Vich, batllessa de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears, signaran un conveni de col·laboració per a la creació d’un centre universitari.

Els joves universitaris de Santa Maria del Camí i el seu entorn tindran així les instal·lacions adequades per afavorir l’estudi i la comunicació entre la Universitat i els ciutadans i facilitar els tràmits administratius i burocràtics universitaris.

L’Ajuntament de Santa Maria del Camí cedirà l’ús d’unes instal·lacions, dotades del mobiliari i del material informàtic necessaris, amb connexió a Internet, i es farà càrrec de les despeses de manteniment del centre. La Universitat facilitarà les connexions dels ordinadors del centre amb la Universitat, tant pel que fa a la biblioteca com per obtenir informació acadèmica, i es responsabilitzarà de la instal·lació i l’actualització dels programes informàtics i telemàtics (software) del Centre Universitari de Santa Maria del Camí.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/11/2009

Data de publicació: 25/11/2009