Escoltar

Rostres i veus de l'acció: Anna Ferrer, de la Fundació Vicenç Ferrer, visita la UIB

Dia: dimarts, 24 de novembre de 2009

Hora: 12 h
Lloc: Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull,

campus universitari. Palma

Tindrà lloc la conferència «La Fundació Vicenç Ferrer, reptes de futur»a càrrec de la senyora Anna Ferrer, directora de Programes de la Fundació Vicenç Ferrer. Presentarà la conferència la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears.

A les 13 h s’inaugurarà l’exposició d'Alber Uriach: Rostres i veus de l’acció. És tractad’una selecció de fotografies que plasmen la realitat de l’Índia rural i el projecte que la Fundació Vicenç Ferrer realitza a Anantapur (Índia). La mostra es podrà veure a l’edifici Ramon Llull fins al 22 de desembre.

La Fundació Vicenç Ferrer és una organització no governamental de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d'una de les zones més pobres i necessitades de l’Índia, Anantapur, i d'algunes de les comunitats més desfavorides del país, els dàlits (intocables), els grups tribals i les denominades backward castes. El seu fundador, Vicenç Ferrer (1920-2009), va treballar al costat de les comunitats més discriminades de la regió durant 40 anys.

Ambdues activitats han estat organitzades per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB, OCDS, juntament amb la Fundació Vicenç Ferrer.

L'OCDS vol ser un lloc de trobada, de reflexió i d'interacció per a tots els membres de la comunitat universitària interessats a adquirir un compromís i participar activament contra les desigualtats existents al món.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/11/2009

Data de publicació: 23/11/2009