Escoltar

Roda informativa: presentació i lliurament dels premis a les millors idees de negoci o projecte empresarial innovador. Guanyadors del II Concurs d'Emprenedors Universitaris

Fins a 28 propostes han participat a la convocatòria d’enguany adreçada a alumnes, titulats universitaris, personal d’administració i serveis i personal docent i investigador de la UIB

Dia: divendres, 3 de desembre de 2010
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

El dia 3 de desembre tindrà lloc la presentació i el lliurament dels premis als guanyadors del II Concurs d’Emprenedors Universitaris per la millor idea de negoci o projecte empresarial innovador i/o amb base tecnològica amb perspectives de constitució a les Illes Balears.

Els premis seran lliurats per la senyora Pilar Costa, consellera d'Innovació, Interior i Justícia del Govern de les Illes Balears, el senyor Fernando Alzamora, president de Sa Nostra, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

També hi assistiran el senyor Pere Oliver, director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació, el doctor Víctor Cerdà, delegat de la Rectora per a la innovació, i el doctor Jordi Lalucat, vicerector d’Investigació de la UIB.

El concurs l’ha organitzat la Universitat de les Illes Balears, mitjançant la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), amb el suport de la Direcció General de Recerca, Desenvolupament i Innovació de la Conselleria d’Innovació, Interior i Justícia del Govern de les Illes Balears, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i «Sa Nostra», Caixa de Balears

La convocatòria s’adreça a tots els membres de la comunitat universitària de la UIB, alumnes, titulats universitaris, personal d’administració i serveis i personal docent i investigador. És una activitat més entre les accions d’innovació i de creació d’empreses emmarcades en el programa d’emprenedoria de la UIB, projecte RESET - Espai de l’Emprenedor i Suport a la Nova Empresa Tecnològica.

Amb aquesta iniciativa es vol animar la comunitat universitària a aplicar les seves experiències professionals i els seus coneixements a la creació de nous serveis i productes, donant una sortida a noves idees cap al món empresarial, fomentant així la creació de llocs de treball i la dinamització de l’activitat econòmica al nostre entorn.

A la convocatòria s’hi han presentat 28 projectes pertanyents a diferents àmbits o sectors professionals, com turisme, medi ambient, biotecnologia, salut, nutrició i tecnologies de la comunicació.

Dotació dels premis

- Premi al millor pla d’empresa: 6.000 euros
- Premi al millor pla d’empresa dels sectors d’humanitats i ciències socials i jurídiques: 3.000 euros
- Premi a la millor idea empresarial presentada pels alumnes de la UIB: 1.500 euros

Més informació, a la pàgina web del programa RESET: www.reset-fueib.es

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 03/12/2010

Data de publicació: 02/12/2010