Escoltar

Roda informativa: el director de cinema Hammudi Al-Rahmoun Font presenta el seu film Otel·lo (2012)

VII Cicle Cinema d’Autor a l’Augusta 

Roda informativa

Dia: dijous, 28 de novembre de 2013
Hora: 12 hores
Lloc: Sala Augusta, avinguda de Joan March, 2, Palma 

El director de cinema Hammudi Al-Rahmoun Font atendrà els mitjans de comunicació interessats per parlar sobre la pel·lícula Otel·lo (2012), i la inclusió del film en el VII Cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, que organitza el Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la UIB.

També hi assistirà la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries de la UIB.

Projecció cinematogràfica
Dia: dijous, 28 de novembre de 2013
Hora: 21.30 hores
Lloc: Sala Augusta, avinguda de Joan March, 2, Palma 

El director de cinema Hammudi Al-Rahmoun Font presentarà i comentarà el film Otel·lo (2012) en el marc de la setena temporada del cicle Cinema d’Autor a l’Augusta, organitzat per la Universitat de les Illes Balears.

Hammudi Al-Rahmoun Font (1979) és director i guionista. Fill de pare sirià i mare catalana, va passar la infància entre Barcelona i Aràbia Saudita. Es va graduar a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) el 2003, on ensenya en l'actualitat. Després de completar una formació pràctica basada en petits formats (curts que exploren passatges entre la realitat i la ficció), Otel·lo és el seu primer llargmetratge, una pel·lícula en la qual s'aprofundeix, des del punt de vista de l'humor negre, en les relacions sovint sinistres entre la vida i l'art. És un film rodat en tres dies i amb 15.000 euros de pressupost

Otel·lo és un assaig d'autoreflexió sobre porositats que uneixen la realitat i la ficció: en aquest cas es tracta d'un director sense escrúpols capaç de manipular la vida real dels seus actors perquè les passions, intrigues i gelosia del seu Otel·lo semblin reals a la pantalla. No obstant això, els èxits estètics derivats d'aquesta dissolució de fronteres porten algunes inevitables conseqüències greus. 

Temes relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/11/2013

Data de publicació: 27/11/2013