Escoltar

Roda informativa: Presentació de les 32es Jornades Internacionals per a Professors de Català

Dia: dimecres, 11 de juliol de 2018
Hora: 11.30 h
Lloc: Ca n’Oleo, carrer de l’Almudaina, 4, Palma 

Del 17 al 20 de juliol l’Institut Ramon Llull reunirà a Palma, a la Universitat de les Illes Balears, una vuitantena de professors de català en universitats de l’exterior. Les Jornades Internacionals per a Professors de Català són el principal espai de formació adreçat al professorat de la Xarxa Universitària d’Estudis Catalans a l’Exterior. També són un punt de trobada, debat i reflexió per compartir projectes i experiències didàctiques, amb la finalitat de contribuir a la millora de la qualitat i la innovació de la docència, i a consolidar progressivament la presència dels estudis catalans a l’exterior.

El proper dimecres, l’IRL presentarà el programa de les Jornades, així com algunes dades rellevants referents a la Xarxa Universitària d’Estudis Catalans a l’Exterior i la participació del Govern balear en la promoció dels estudis catalans a les universitats arreu del món.

La presentació anirà a càrrec de Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears; Manuel Forcano, director de l’Institut Ramon Llull; i Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears.  

Data de l'esdeveniment: 11/07/2018

Data de publicació: 09/07/2018