Escoltar

Roda informativa: El cuiner Joan Roca, xef d'El Celler de Can Roca, clou a la UIB el cicle La Bona Vida

CanalUIB

Roda informativa:
Dia: dilluns, 16 de maig de 2011
Hora: 18 hores
Lloc: sala de juntes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

El senyor Joan Roca, xef d’El Celler de Can Roca, guardonat com el segon millor restaurant del món l’any 2010 per una coneguda revista gastronòmica, atendrà els mitjans de comunicació interessats per parlar de la seva trajectòria professional i de la participació en el cicle La Bona Vida, organitzat pel Servei d’Activitats Cultural (SAC) i l’Àrea Fisicoesportiva de la Universitat de les Illes Balears.

També hi assistirà el doctor Pere Palou, director de Política Esportiva de la UIB i coordinador del cicle La Bona Vida.

Conferència:
Dia: dilluns, 16 de maig de 2011
Hora: 19.30 hores
Lloc: sala d’actes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la conferència de cloenda del cicle La Bona Vida, a càrrec del senyor Joan Roca, xef d’El Celler de Can Roca. La ponència duu per títol «El Celler de Can Roca, tres caps i un barret». Presentarà el senyor Joan Roca el doctor Pere Palou, director de Política Esportiva de la UIB i coordinador del cicle La Bona Vida. També hi assistiran la senyora Bàrbara Obrador, directora del Servei d’Activitats Culturals i la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària.


La Bona Vida

La Bona Vida és un programa que organitzen conjuntament el Servei d'Activitats Culturals i l'Àrea Fisicoesportiva de la UIB. Inclou diferents activitats relacionades amb l'alimentació, l'esport i les emocions. L’activitat física adaptada a les possibilitats de cadascú, el control de les pròpies emocions i l’equilibri de l’alimentació són indispensables per a una bona vida.

El cicle l'inaugurà l’octubre el senyor Lluís Llach, reconegut creador català que ha compaginat la seva carrera amb la de vinater, com a copropietari del Celler Vall Llach.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/05/2011

Data de publicació: 13/05/2011