Escoltar

Representació teatral de "The Blue Room", a càrrec de la nova companyia UIB Theatre Company

Projecció de la pel·lícula The Blue Room, by the UIB 

Obra de teatre
Dia: dimecres, 24 de maig de 2017
Hora: 12 h
Lloc: Aula Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 

Un grup d’estudiants de les facultats d’Educació i de Filosofia i Lletres s’estrenen amb la primera representació com a companyia de teatre de la UIB Theatre Company, dirigits pel professor Juanjo Bermúdez de Castro, professor del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina de la UIB. La companyia s’ha creat enguany, i tots els actors són estudiants de la UIB. L’obra és en anglès.

L’obra és una adaptació de The Blue Room (de David Hare). El seu director comenta: «De què tracta aquesta obra per mantenir l'audiència fascinada des de fa més d'un segle? És innegable que retrata el desig sexual i com fem servir les nostres millors arts de seducció d’una manera com poques obres s'han atrevit a fer-ho abans. No obstant això, el major actiu tant de La Ronde com de The Blue Room és que exploren la forma en què de vegades fem ús de la passió i el sexe com un mitjà per cobrir altres necessitats, de manera que tractam d'aconseguir coses tan diferents com l'afecte, el poder, la independència, la protecció, l'autoestima, el refugi, la inspiració, els diners, l'amor o, simplement, algun tipus de contacte amb un altre ésser humà. Schnitzler va ser molt perspicaç quan es va adonar que el desig i la soledat ocupen el mateix territori».

Projecció de la pel·lícula
Dia: dijous, 1 de juny de 2017
Hora: 20 h
Lloc: Cinemes CineCiutat. S’Escorxador, Palma

Arran de la posada en escena de The Blue Room ha sorgit el rodatge de la pel·lícula The Blue Room, by the UIB, que es projectarà dijous, 1 de juny, a CineCiutat. 

Data de l'esdeveniment: 24/05/2017

Data de publicació: 19/05/2017