Escoltar

Quatre alumnes de doctorat de la UIB participen a les Jornades Doctorials Transfrontereres a Canet de Rosselló en el marc del PRES-PM

Quatre alumnes de doctorat de la Universitat de les Illes Balears participen en les Jornades Doctorials Transfrontereres, que es duen a terme a Canet de Rosselló, prop de Perpinyà del 9 al 13 de maig. La finalitat d’aquesta reunió és augmentar la inserció professional dels joves doctors francesos i espanyols tant en el sector públic com en el privat.

Aquestes jornades s'emmarquen en la línia de col·laboració establerta entre la UIB i les universitats de Girona i de Lleida, la Universitat de Perpinyà Via Domícia i la Universitat de París VI (Pierre i Marie Curie) a través del Pol de Recerca i Ensenyament Superior Pirineus-Mediterrani (PRES-PM).

Durant una setmana, els doctorands de diferents àrees de coneixement i diferents nacionalitats que participen en les Jornades tindran l’oportunitat de treballar en projectes innovadors, visitar diferents companyies i llocs d’especial interès, participar en xerrades sobre les seves futures sortides professionals, i tenir trobades amb empresaris, emprenedors, investigadors i professors de França i d’Espanya.

Els alumnes de doctorat de la UIB que han pres part en aquestes jornades són Patricia Peñas de Haro (Climatologia Marítima), Camelia Henríquez Hernández (Química Analítica), José Francisco Xavier (Dret Públic i Privat) i Marinez De Oliveira (Dret Privat).

Documents relacionats

Data de publicació: 10/05/2011