Escoltar

Presentam la col·lecció digital Sèrie Jornades

És un recull de 14 volums de ponències sobre toponímia, antroponímia i normalització lingüística 

Dia: dilluns, 24 de març de 2014
Hora: 11 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari 

La Sèrie Jornades és una col·lecció de catorze volums que recull les comunicacions i les ponències presentades als seminaris de metodologia en toponímia i normalització lingüística i a les jornades de toponímia i antroponímia, de les quals ja s’han fet 26 edicions.

Aquestes trobades, que s’iniciaren l’any 1985, són reunions científiques i interdisciplinàries que organitza anualment el Gabinet d’Onomàstica del Servei Lingüístic de la UIB, en col·laboració amb els departaments de Ciències de la Terra i de Filologia Catalana i Lingüística General.

Els treballs i estudis que s’hi presenten s’editen agrupats en tres seccions: d’una banda, els estudis centrats en els aspectes geogràfics de la toponímia; de l’altra, els treballs que fan referència als aspectes històrics de la toponímia; i a l’últim, les comunicacions que estudien l’antroponímia des d’un punt de vista filològic i històric.

Aquesta col·lecció de referència en el camp de l’onomàstica sobre les Illes Balears es podrà consultar íntegra a la Biblioteca Digital de les Illes Balears.

Per a més informació, podeu consultar el web del Gabinet d’Onomàstica a: <www.slgonomastica.uib.cat>. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 24/03/2014

Data de publicació: 21/03/2014