Escoltar

Presentación de la digitalización de la colección Rutes Amagades de Mallorca

Día: viernes, 16 de septiembre de 2016
Hora: 10.30 horas
Lugar Son Lledó, campus universitario, Palma 

Tindrà lloc la presentació de la digitalització de la col·lecció Rutes Amagades de Mallorca, obra del senyor Jesús Garcia Pastor.

La col·lecció Rutes Amagades de Mallorca és una obra de referència per a la difusió i el coneixement de la geografia de Mallorca. Els seus textos, imatges i cartografia descriuen d’una manera privilegiada la realitat geogràfica de la Mallorca de les dècades de 1960 i 1970, període en què la transformació territorial i econòmica del territori havia començat, però encara pervivien molts d’elements de la societat preturística, reflectits a la perfecció en aquesta publicació. L’edició en paper d’aquesta obra està exhaurida i no es pot trobar tampoc a la major part de les biblioteques públiques de l’illa, i esdevé de difícil accés i consulta per als investigadors interessats en la nostra cultura i el públic en general.

La digitalització de la col·lecció per part del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB és fruit d’un conveni signat entre la UIB i els hereus de Jesús Garcia Pastor per tal de posar la col·lecció a l’abast dels investigadors i el públic en general. L’obra s’inclourà a la plataforma de la Biblioteca Digital de les Illes Balears. 

Hi seran presents els senyors Lluís i Jesús A. Garcia Sevilla, hereus; el senyor Eduard del Valle, de la Unitat de Digitalització del Servei de Biblioteca i Documentació; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB. 

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 16/09/2016

Data de publicació: 15/09/2016