Escoltar

Presentació del llibre de poesia "Tedi[o]", editat per Edicions UIB

Dia: dimecres, 4 de maig de 2011
Hora: 20.30 hores
Lloc: Centre Cultural Contemporani Pelaires,
carrer de Can Verí, 3, Palma

El llibre de poesia Tedi[o], d’Emili Sánchez-Rubio, es presenta amb la participació del catedràtic de Química Inorgànica de la UIB i poeta Àngel Terron, el crític Fernando Gómez de la Cuesta, i l’il·lustrador del llibre, Albert Pinya.

Emili Sánchez-Rubio és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de les Illes Balears, i actualment a la mateixa universitat cursa els estudis de Filosofia. Els seus inicis com a poeta es remunten a l’edat de 15 anys, i podem destacar obres com Jardín en construcción (2010), Breviari d’antípodes (2008) o Pájaros de Plomo (2007). A més, amb el grup de música La Bellesa Turbo ha editat el disc L’origen de l’alfabet, l’any 2008.

Poesia de Paper és una de les col·leccions de més llarg recorregut d’Edicions UIB que conté en les seves pàgines poesia de totes les tendències i en qualsevol de les llengües de l'Estat espanyol. La col·lecció s’inicia el 1990, lligada a les lectures poètiques del Centre de Cultura Sa Nostra. El format senzill de la col·lecció amaga entre les pàgines els versos de fins a 174 autors, publicats en 148 volums fins a dia d’avui. La col·lecció la dirigeixen els doctors Perfecto Cuadrado i Francisco J. Díaz de Castro, professors del Departament de Filologia Espanyola, Moderna i Llatina de la UIB.

El llibre l’edita Edicions UIB i forma part de la col·lecció Poesia de Paper. Es pot adquirir a la llibreria electrònica de la Universitat.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 04/05/2011

Data de publicació: 03/05/2011