Presentació del llibre "El futuro territorial del Estado español: ¿centralización, autonomía, federalismo, confederación o secesión?"

L’obra l’ha dirigida el doctor Joan Oliver Araujo, catedràtic de Dret Constitucional de la UIB

Dia: dijous, 11 de desembre de 2014
Hora: 19 hores
Lloc: Sala de Passes Perdudes del Parlament de les Illes Balears, c/ del Palau Reial, 16, Palma

El doctor Joan Oliver Araujo, catedràtic de Dret Constitucional de la UIB, ha dirigit la publicació El futuro territorial del Estado español: ¿centralización, autonomía, federalismo, confederación o secesión? (editorial Tirant Lo Blanch), arran de l’organització d’unes jornades sobre el futur territorial de l’Estat espanyol.

Intervindran a l’acte la senyora Margalida Duran, Presidenta del Parlament de les Illes Balears; el senyor Rafel Perera Mezquida, President del Consell Consultiu; la doctora Maria Ballester, professora de Dret Constitucional de la UIB; el doctor Joan Oliver Araujo, director de l’obra; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears.

Els autors són diferents experts, la majoria d’ells catedràtics de Dret Constitucional, Administratiu, Internacional i de Filosofia del Dret, i també especialistes en Ciència Política, Sociologia, Història Contemporània i Filosofia Política de centres i universitats d’arreu del món. Arran del problema territorial a Espanya, la Facultat de Dret, el Consell Consultiu i el Govern de les Illes Balears organitzaren unes jornades científiques per analitzar l’origen i la dimensió dels problemes que suscita l’organització territorial del poder a Espanya, així com cercar possibles solucions parcials o provisionals. D’aquelles jornades neix aquest llibre, que ofereix una reflexió sobre el problema territorial espanyol. 

Data de l'esdeveniment: 11/12/2014

Data de publicació: Wed Dec 10 13:30:00 CET 2014