Escoltar

Presentació del Premi Fundació Ateneu Pere Mascaró

El guardó premia el millor Treball de Fi de Grau de la Facultat d’Economia i Empresa en l’àmbit de l’economia social i solidària

Dia: divendres, 19 de febrer de 2016
Hora: 12 hores
Lloc: Aula de Graus, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la presentació de la primera edició del Premi Fundació Ateneu Pere Mascaró al millor Treball de Fi de Grau de la Facultat d’Economia i Empresa. Hi intervindran el senyor Miquel Rosselló, president de la Fundació Ateneu Pere Mascaró; el doctor Andreu Sansó, degà de la Facultat d’Economia i Empresa; i la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat.

Conferència: «L’emprenedoria social, base per a una nova economia»

El senyor Alexandre Duran i Grant impartirà la conferència «L’emprenedoria social, base per a una nova economia». Alexandre Duran és llicenciat en Economia i diplomat en Empresarials per la UIB, màster en Economia Ecològica per la Universitat de Versalles/Saint-Quentin (França). És també el coordinador de Som Energia Mallorca, conseller a Fiare Banca Ètica, S'Altra Senalla i Mercat Social i promotor de la cooperativa de cotxes elèctrics compartits Ecotxe.

Guardó

Els premis de l’Ateneu Pere Mascaró estan destinats a incentivar l’activitat universitària de recerca, divulgació i difusió, entorn de: l'economia social; l'economia solidària; les pràctiques econòmiques d'inclusió social; experiències innovadores sobre economia globalment integrada en el medi ambient; l’economia de proximitat i el foment dels productes locals; la interrelació de pràctiques econòmiques de mercat social o qualsevol iniciativa econòmica orientada al bé comú, la cohesió social i el respecte ecològic de l'entorn. Hi poden optar els estudiants de la Facultat d’Economia i Empresa que elaborin els treballs de fi de grau sobre algun dels temes indicats.  

Data de l'esdeveniment: 19/02/2016

Data de publicació: 17/02/2016