Escoltar

Presentació de l'exposició fotogràfica "La guerra no és joc de nens"

Dia: dilluns, 22 d’abril de 2013
Hora: 12 hores
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la presentació de l’exposició fotogràfica La guerra no és un joc de nens organitzada per l’associació Thakhi Runa amb la col·laboració de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears, i l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB (OCDS).

L’exposició fotogràfica pretén visibilitzar els rostres de la població infantil immersa en el conflicte armat de Colòmbia, un col·lectiu que s’ha vist afectat al llarg del conflicte i que ha estat sotmès, ja sigui de manera conjuntural o directament, a vexacions, agressions, intimidacions, desplaçaments forçats, reclutaments i fins i tot assassinats.

L’exposició és itinerant i es podrà trobar en diferents edificis del campus, d’acord amb el calendari següent:

  • Vestíbul de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador: del 22 d’abril al 3 de maig de 2013
  • Vestíbul de l’edifici Mateu Orfila i Rotger: del 6 de maig al 17 de maig de 2013
  • Vestíbul de l’edifici Ramon Llull: del 20 de maig al 3 de juny de 2013

Durant la presentació hi haurà un petit concert.

Assistiran a l’acte representants de l’entitat Thakhi Runa; la senyora Antònia M. Estarellas, directora general de Cooperació i Immigració; el senyor Juanma Gómez, director gerent de l’Agència d’Emigració i Cooperació Internacional del Govern de les Illes Balears; la senyora Ruth Escribano, coordinadora de l’OCDS de la UIB; i la doctora Natividad Juaneda, vicerectora d'Internacionalització i Cooperació.. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/04/2013

Data de publicació: 19/04/2013