Escoltar

Presentació de la col·lecció digital de París-Baleares, que farà part de la Biblioteca Digital de les Illes Balears

Dia: divendres, 13 de juliol de 2012
Hora: 12 hores
Lloc: Aula de Graus de l’edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc la presentació de la  col·lecció digital de París-Baleares, publicació periòdica editada entre 1954 i 1998 per l'associació Les Cadets de Majorque, d'emigrants balears residents a França, i que formarà part de la Biblioteca Digital de les Illes Balears.

La introducció de l’acte serà a càrrec del doctor Sebastià Serra, catedràtic d’Història Contemporània de la UIB i director del Centre d’Estudis i Documentació Contemporània (CEDOC). Seguidament la senyora Ana Laura García Monserrat farà una exposició sobre la història de París-Baleares. La senyora Garcia és doctoranda i autora de la memòria d’investigació: París-Baleares, l’òrgan de difussió de l’associació Les cadets de Majorque 1954-1965.

El senyor Miquel Pastor, director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, introduirà la Biblioteca Digital de les Illes Balears, i el senyor Eduard del Valle, cap de la unitat de digitalització i web del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, explicarà el procés de digitalització de París-Baleares.

La cloenda de l’acte serà a càrrec del senyor Antoni Ricard Simó Cárdenas, fill del senyor Antoni Simó Alemany, tresorer i delegat general a les Illes Balears de l'associació Les Cadets de Majorque, que va donar la seva col·lecció completa particular de  París-Baleares  al Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB. 

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 13/07/2012

Data de publicació: 12/07/2012