Escoltar

Presentació de l'Anuari de l'educació de les Illes Balears 2013

Roda informativa
Dia: dilluns, 18 de novembre de 2013
Hora: 17.30 hores
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca,
c/ de l’Estudi General, 7, Palma

Tindrà lloc la roda informativa de presentació de l’Anuari de l’educació de les Illes Balears 2013, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

L’Anuari l’han dirigit el doctor Martí March, catedràtic de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia Social, i el Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social, GIFES, de la UIB.

Hi seran presents el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, i el doctor Martí March, director de l’Anuari, a més d’alguns autors dels articles de la publicació.

Presentació pública
Dia: dilluns, 18 de novembre de 2013
Hora: 19 hores
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca,
c/ de l’Estudi General, 7, Palma

L’acte oficial de presentació tindrà lloc el mateix dilluns a les 19 hores, a la Cambra de Comerç de Mallorca.

Hi seran presents el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; el doctor David Pons, vicerector d’Economia i Infraestructures de la Universitat de les Illes Balears; la senyora Isabel Cerdà, directora general d'Ordenació, Innovació i i Formació Professional; i el doctor Martí March, catedràtic de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia Social. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 18/11/2013

Data de publicació: 15/11/2013