Escoltar

Presentació de l'Anuari de l'educació de les Illes Balears 2009

Dia: dijous, 26 de novembre de 2009
Hora: 17.15 h (roda informativa); 19.30 h (acte públic)
Lloc: sala d’actes de l’Estudi General Lul·lià, carrer de Sant Roc, 4, Palma

Tindrà lloc la presentació de l’Anuari de l’educació de les Illes Balears 2009, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya, a través d’un conveni amb la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

L’Anuari l’han dirigit el doctor Martí March, catedràtic de Teoria i Història de l’Educació i vicerector primer, de Planificació i Coordinació Universitària, i el Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la UIB.

Hi seran presents el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, i el doctor Martí March.

Presentació pública

L’acte oficial de presentació tindrà lloc el mateix dijous, a les 19.30 hores, a l’Estudi General Lul·lià de Palma.

Hi seran presents el senyor Bartomeu Llinàs, conseller d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears; el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; el doctor Martí March, catedràtic de Teoria i Història de l’Educació i vicerector primer, de Planificació i Coordinació Universitària; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/11/2009

Data de publicació: 25/11/2009