Presentació de l'Anuari de l'educació de les Illes Balears 2008

Dia: dimarts, 25 de novembre de 2008
Hora: 17.30 hores (roda informativa)
Lloc: seu de la Cambra de Comerç,
carrer de l'Estudi General, 7, Palma

Tindrà lloc la presentació de l'Anuari de l'educació de les Illes Balears 2008, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya, a través d'un conveni amb la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears.

L'Anuari l'han dirigit el doctor Martí March, catedràtic de Teoria i Història de l'Educació i vicerector primer, de Planificació i Coordinació Universitària, i el Grup d'Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la UIB.

Hi seran presents el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, i el doctor Martí March.

Presentació pública

L'acte oficial de presentació tindrà lloc el mateix dimarts, a les 19.30 hores, a la Cambra de Comerç.

Hi seran presents el senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; el doctor Martí March, catedràtic de Teoria i Història de l'Educació i vicerector primer, de Planificació i Coordinació Universitària; la senyora Bàrbara Galmés, consellera d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de publicació: Tue Nov 25 11:42:00 CET 2008