Escoltar

Optòmics, un concurs de còmic sobre la part més divertida de l'òptica

L’IFISC-OSA Students Chapter convoca a les Balears un concurs relacionat amb els fenòmens òptics 

L’Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC, CSIC-UIB) convoca Optòmics, un concurs de còmic amb la voluntat de divulgar el coneixement sobre fenòmens òptics com l’arc de Sant Martí, els halos o l’aurora polar, entre d’altres.

L’activitat està organitzada per l’IFISC-OSA Student Chapter, un grup d’estudiants de doctorat de l’IFISC vinculat a l’Optical Society of America (OSA). Aquest grup comparteix un interès comú en l’òptica, encara que individualment treballen en projectes d’investigació molt diversos. Un dels seus objectius és organitzar activitats de divulgació relacionades amb l’òptica.

Òptica divertida

El concurs proposa la creació d’un còmic d’un màxim de dues pàgines, en blanc i negre o color, amb tècnica lliure, de mida DIN A4. Es pot presentar en català, castellà i anglès fins al 31 de març de 2014.

El millor còmic aconseguirà un premi de 250 euros, mentre que el segon i el tercer classificats s’enduran un premi de 50 euros. La proclamació del guanyador i el lliurament de premis serà el 30 d’abril de 2014.

En cas que el participant sigui menor d’edat, el formulari ha de portar la firma del pare/mare o tutor (autorització). La inscripció és gratuïta. Pot participar-hi qualsevol persona de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Per saber-ne més informació: <http://ifisc.uib-csic.es/osa> i <osa@ifisc.uib-csic.es>.  

Documents relacionats

Data de publicació: 07/02/2014