Número 12 de la revista EnllaçUIB

Nou format en paper de la revista de la Universitat de les Illes Balears

Amb motiu del trentè aniversari de la Universitat de les Illes Balears, s'ha editat, de nou en paper, el número 12 de la revista EnllaçUIB. Tindrà una periodicitat semestral i la dirigeix el periodista del Servei de Comunicació de la UIB Joan Pericàs.

La revista EnllaçUIB va néixer el mes d'abril de l'any 2000 coincidint amb l'entrada en vigor del programa Amics i Amigues de la UIB (antics alumnes), amb l'objectiu principal de servir de pont entre la comunitat universitària i els agents i entitats de la societat balear. Fins a l'any 2003 se'n publicaren onze números. Després la revista va passar al format electrònic, amb la intenció de ser eina de comunicació i cohesió interna i externa.

La recuperació del format en paper per a la revista EnllaçUIB i la seva reconversió tant estètica com de continguts, es produeix en al mateix temps que la publicació es reformula com a eina de comunicació corporativa i externa de la UIB, especialment adreçada a institucions i agents socials, al teixit empresarial i als titulats antics alumnes de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 05/05/2008