Escoltar

Neix el Club d'Empresaris de la UIB, un fòrum per donar veu als joves emprenedors de les Illes Balears

La Universitat de les Illes Balears (UIB), mitjançant la Càtedra Bancaja-UIB i amb la col·laboració de l’Associació de Joves Empresaris de les Illes Balears, ha creat el Club d’Empresaris de la UIB, un club que pretén erigir-se com a plataforma per donar veu en el món acadèmic als empresaris de l’arxipèlag.

El principal objectiu d’aquest club, format per exalumnes de grau i postgrau de la UIB, és convertir-se en un punt de trobada entre el món acadèmic i el professional, un grup de pressió econòmic i empresarial i una opinió autoritzada en l’àmbit de l’empresa. El Club organitzarà activitats periòdiques, com cursos i conferències, i impulsarà projectes de col·laboració amb altres entitats i organitzacions empresarials per donar l’empenta necessària als joves emprenedors que el conformen.

De la mateixa manera, el Club d’Empresaris de la UIB serà present a les xarxes socials, com Facebook, i disposarà d’una pàgina web actualitzada en la qual es podrà consultar tota la informació referent al Club i les activitats que organitza, tot amb la intenció de canalitzar la presència d’empresaris a la Universitat.

Documents relacionats

Data de publicació: 24/03/2010