Escoltar

Lliurament dels premis Juníper Serra al millor expedient acadèmic a dos estudiants de la UIB que han realitzat un intercanvi acadèmic internacional

El doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB, la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, i la senyora Pilar Maldonado, presidenta l’any 2015-16 del Rotary Club Palma Juníper Serra, han lliurat els premis Juníper Serra als estudiants Elionor Lynton Pons (400 euros) i Antonio Martín Sánchez (800 euros), després d’haver fet un intercanvi acadèmic fora de l’àmbit universitari nacional durant l’any acadèmic 2015-16.

Elionor Lynton Pons és estudiant de Biologia i ha realitzat un intercanvi acadèmic d’un semestre a la Universitat de Radboud de Nimega (Països Baixos).

Antonio Martín Sánchez és estudiant de Psicologia i ha realitzat un intercanvi acadèmic d’un curs a la Universitat de Plymouth (Regne Unit).

També hi han estat presents el senyor Mateu Bennàsar Roig, president de l’any Rotary 2016-17; la senyora Bàrbara Ordinas, personal del Servei de Relacions Internacionals; altres membres del Club Rotary, i familiars dels premiats.

La finalitat d’aquests premis és estimular la internacionalització i l’experiència acadèmica i la interculturalitat, així com l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris. 

Data de publicació: 16/12/2016