Escoltar

Lliurament dels Premis de Recerca Montserrat Casas 2014

En la primera edició dels premis han resultat guardonats Maria Isabel Montserrat Sánchez-Escribano i Ricardo Martínez García 

Dia: divendres, 31 d’octubre de 2014
Hora: 11 hores
Lloc: edifici Antoni Maria Alcover i Sureda, campus universitari, Palma 

Maria Isabel Montserrat Sánchez-Escribano i Ricardo Martínez García rebran els Premis a la Recerca Montserrat Casas 2014.

A l’acte de lliurament hi seran presents el doctor Llorenç Huguet, Rector; el doctor Jaume Carot, vicerector d’Investigació i Postgrau; els alumnes premiats i els finalistes. També hi assistiran els membres del Consell de Direcció del mandat de la Rectora Montserrat Casas.

Els Premis de Recerca Montserrat Casas, en honor de l’exrectora de la UIB, tenen l’objectiu de reconèixer la dedicació a la recerca dels doctorands vinculats a la Universitat de les Illes Balears, i estimular la producció científica i la transferència del coneixement generat.

La dotació dels guardons és de 4.000 euros per a cada modalitat, i es premien els millors resultats de recerca originals que hagin estat generats en el marc d’una tesi doctoral.

Els premiats

Els alumnes que han resultat premiats als Premis a la Recerca Montserrat Casas són:

Premi a la Recerca Montserrat Casas corresponent a la convocatòria de l’any 2014 en la modalitat d’Arts i Humanitats i Ciències Socials i Jurídiques, atorgat a la senyora Maria Isabel Montserrat Sánchez-Escribano. El títol de l’obra és: «El delito de acceso ilícito a un sistema informático: Estudio de la nueva regulación espanyola a partir del análisis comparado».

Ha quedat finalista el senyor José Antonio Martínez Morcillo

Premi a la Recerca Montserrat Casas corresponent a la convocatòria de l’any 2014 en la modalitat de Ciències Experimentals i de la Salut, Enginyeria i Arquitectura, atorgat al senyor Ricardo Martínez García. El títol de l’obra és: «Aplicaciones de la física estadística en ecología: patrones de vegetación y movimiento de animales».

Ha quedat finalista la senyora María Satué Sahún 

Notícia relacionada

Data de l'esdeveniment: 31/10/2014

Data de publicació: 29/10/2014