Escoltar

Lliurament del premi Luis Ramallo al doctor Joan Rita

Els centres UNESCO de Mallorca, Igualada i les Canàries i l'Institut de Turisme Responsable reconeixen la recerca del professor de la UIB en l'àmbit de les plantes comestibles i medicinals de les Illes Balears 

Dia: divendres, 9 de desembre de 2016
Hora: 19 hores
Lloc: Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears  

Tindrà lloc el lliurament del premi Luis Ramallo al doctor Joan Rita Larrucea, professor titular del Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears, en reconeixement a la seva tasca investigadora sobre les plantes comestibles i medicinals de les Illes Balears, reflectida en l'Herbari Virtual del Mediterrani Occidental. El premi Luis Ramallo l'atorguen conjuntament els centres UNESCO de Mallorca, Igualada i les Canàries i l'Institut de Turisme Responsable, amb l'objectiu de reconèixer les persones que han acreditat mèrits en les seves investigacions  o els seus estudis universitaris relatius a la dieta mediterrània.

Conferència

Tot seguit, el doctor Joan Rita impartirà la conferència «Plantes silvestres comestibles de les Illes Balears».

El lliurament es farà en el marc d'un acte de celebració del tercer aniversari de la declaració de la dieta mediterrània com a patrimoni immaterial de la humanitat. L'acte finalitzarà amb la projecció del documental Mare nostrum.

Hi assistiran el president de la Comissió Espanyola de Cooperació amb la UNESCO, senyor Luis Ramallo; el secretari general de la Comissió Espanyola de la UNESCO, senyor Juan María Alzina de Aguilar, i els representants de les entitats impulsores del guardó i col·laboradors. 

Data de l'esdeveniment: 09/12/2016

Data de publicació: 07/12/2016