Escoltar

Lliurament del VI Premi Internacional d'Estudis Turístics Gabriel Escarrer

Dia: dimecres, 17 de març de 2010
Hora: 12 h
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

El senyor Sebastià Escarrer, vicepresident del Grup Sol Meliá, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears, lliuraran el VI Premi Internacional d’Estudis Turístics Gabriel Escarrer al treball «An economic and institutional approach to the use of natural commonpool resources by the tourism industry», dels autors Ester Blanco, Javier Lozano i Javier Rey-Maquieira, professors de la UIB.

La Càtedra Sol Meliá d’Estudis Turístics va ser creada pel conveni de col·laboració subscrit l’any 2002 entre la companyia hotelera i la Universitat de les Illes Balears, amb la finalitat d’incentivar l’ensenyament, la recerca i la divulgació en matèria de temes turístics. A més del premi, en el decurs de l’acte es lliuraran els ajuts finançats per la Càtedra a sis estudiants que cursen màsters a la UIB i una beca de doctorat.

Així mateix, la senyora Adelaida Lillo Bañuls, professora de la Universitat d’Alacant, presentarà l’estudi editat corresponent al IV Premi Internacional d'Estudis Turístics Gabriel Escarrer, titulat «El capital humano como estrategia competitiva en el sector turístico español».

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 17/03/2010

Data de publicació: 16/03/2010