Lliurament de premis de les proves Cangur pels alumnes de Mallorca

Hi varen participar devers 4.000 alumnes de totes les Illes

Dia 10 de maig es va fer el lliurament als alumnes d'Eivissa i dia 27 de maig es farà pels alumnes de Menorca

Relació de premiats i premis

Dia: divendres, 16 de maig de 2008
Hora: 18 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

Tindrà lloc l'acte de lliurament de premis als guanyadors de les proves Cangur, en les quals participaren devers 4.000 estudiants des de tercer d'ESO fins a segon de batxillerat.

Les proves Cangur es fan arreu del món i pretenen ser una festa mundial de les matemàtiques on es posa a prova la intuïció, l'enginy i el saber matemàtic de l'alumnat.

Les Illes Balears tenen representació en la comissió internacional a través de la comissió catalana ja que fou la Societat Catalana de Matemàtiques la que introduí aquestes proves a l'Estat.

Lliuraran els premis la senyora Bàrbara Galmés, consellera d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, el senyor Miquel Pasqual, director de gestió comercial d'Educació i Joves de Sa Nostra, el doctor Arnau Mir, cap del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la UIB, el senyor Josep Lluís Pol, president de la Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX, el senyor Lluís Almor, representant de la Comissió Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques, i la doctora Montserrat Casas, rectora de la Universitat de les Illes Balears.

Data de publicació: 16/05/2008