Escoltar

Lliurament de beques d'allotjament a vuit estudiants de la UIB

La consellera d’Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, i el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, Miquel Josep Deyà, han lliurat les vuit ajudes econòmiques incloses al programa de beques d’allotjament per al curs 2013-14.
 
Es tracta d’una ajuda econòmica de 35.868,96 euros atorgada amb la finalitat de fomentar la integració dels nous estudiants al campus, així com facilitar l’accés als estudis universitaris a persones amb dificultats econòmiques, i contribuir a superar les barreres de mobilitat degudes a la insularitat i a la distància entre el domicili dels alumnes i el campus universitari.
 
Els beneficiaris de les vuit beques, quatre de l’illa de Mallorca i quatre de Menorca, viuran a la Residència d’Estudiants del campus de la UIB, a Palma, en condicions econòmiques especials i podran accedir a tots els serveis i equipaments que ofereix la Residència a tots els usuaris.
 
Aquestes beques consisteixen en el finançament parcial del servei bàsic d’allotjament amb pensió completa durant nou mesos a la residència universitària. És a dir, el preu de la tarifa mensual de la Residència és de 680 euros (sense IVA), 498,18 dels quals els pagarà la Direcció General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, i la resta serà a càrrec de l’estudiant. L’import de la beca individual per a cada un dels beneficiaris és de 4.483,62 euros.
 
La convocatòria d’aquest programa s’adreçava a joves de primer any matriculats a la UIB als estudis de grau provinents de totes les Illes Balears. Els beneficiaris finals són estudiants provinents de Mallorca i Menorca, perquè cap sol·licitud de la resta d’illes complia els requisits acadèmics i econòmics específics establerts en la convocatòria de les beques. 

Notícies relacionades

  • IB3

Data de publicació: 13/11/2013