Escoltar

L'espai de discussió Zona Debat planteja una reflexió al voltant de l'espai europeu d'ensenyament superior

Entorn de l'espai europeu d'ensenyament superior:
una passa endavant
?

El periodista Rafa Gallego moderarà un debat que protagonitzaran el doctor Francesc Casadesús, professor del Departament de Filosofia i Treball Social, i la directora general d'Universitat del Govern de les Illes Balears, Francesca Garcias

Dia: dimecres, 28 de gener de 2009
Hora: 19 h
Lloc: aula 8 de Sa Riera,
carrer de Miquel dels Sants Oliver, 2. Palma

El doctor Francesc Casadesús, professor del Departament de Filosofia i Treball Social de la Universitat de les Illes Balears, i la directora general d'Universitat del Govern de les Illes Balears, Francesca Garcias, protagonitzaran el debat Entorn de l'espai europeu d'ensenyament superior: una passa endavant?, al voltant del procés de convergència de l'educació superior a Europa.

Aquesta activitat s'emmarca dins el cicle Zona Debat, una iniciativa del Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB que pretén dos objectius: acostar a la comunitat universitària temes candents de la realitat universitària i social i obrir un espai públic de participació i debat. El debat serà moderat pel periodista d'IB3 Rafa Gallego.

A més dels debats públics programats cada mes, la UIB ofereix un curs en tècniques de debat pensat per a l'entrenament de les competències d'anàlisi de la realitat, planificació del discurs, síntesi dels continguts, exposició i argumentació. D'entre els participants en aquest curs sorgirà l'equip d'estudiants que representarà la UIB a la propera Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives d'Universitats.

Data de publicació: 28/01/2009