Escoltar

Les facultats de Dret i d'Economia i Empresa de la UIB i Metges Sense Fronteres organitzen unes jornades solidàries amb Haití

Dia: dijous, 11 de març de 2010
Hora: 16 hores
Lloc: sala d'actes de l’edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

Les facultats de Dret i d’Economia i Empresa de la Universitat de les Illes Balears organitzen conjuntament amb l’ONG Metges sense Fronteres (MSF) unes jornades solidàries amb Haití. L’objectiu d’aquesta iniciativa és recaptar fons que es destinaran íntegrament a Metges sense Fronteres, per sufragar les actuacions que aquesta entitat executa a Haití per ajudar les víctimes del terratrèmol del passat 12 de gener.

Els assistents realitzaran un pagament de 10 euros per assistir a les jornades, que consistiran en un seguit de conferències de diferents especialistes en temàtiques relacionades amb el Dret i l’economia. La inauguració comptarà amb la presència de la Rectora de la UIB, Montserrat Casas, i un representant de Metges sense Fronteres, que explicarà les actuacions que l’entitat duu a terme a Haití.

Les jornades tindran lloc els dies 11, 12 i 17 de març a la sala d’actes de l’edifici Guillem Cifre de Colonya del campus universitari, a Palma. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Agència Tributària de les Illes Balears, l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears, la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears (CAEB), el Col·legi d’Advocats de les Illes Balears, el Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, el Col·legi de Graduats Socials de les Illes Balears i el Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 11/03/2010

Data de publicació: 09/03/2010