Escoltar

Les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma celebren el 25è aniversari amb un concert a l'església de Santa Creu de Palma

Dia: dissabte, 5 de juny de 2010
Hora: 19.45 hores
Lloc: església de Santa Creu, Palma
Entrada gratuïta

Les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma, sota les batutes de Maria Antònia Crespí, Joana Estelrich, Maria Gómez, Pilar Noguera i Pilar Riera, i acompanyades al piano per Maria Coloma Borràs i Maria Antònia Gomis, oferiran un concert de celebració del 25è aniversari. Les acompanyaran en aquesta actuació la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, dirigida per Concepció Oliver, i el Cor de Pares i Mares, dirigit per Pere Bonet.

La Coral Infantil de Joventuts Musicals es va crear el mes d'octubre de 1985. Representa el primer graó de la piràmide de les corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears. Començà com una sola agrupació, però en l’actualitat està estructurada en tres corals infantils: Cincset, Vuitdeu i Onzetretze, les quals reuneixen aproximadament cent vuitanta nins i nines de cinc a tretze anys.

Les Corals Infantils de Joventuts Musicals, la Coral Juvenil de Joventuts Musicals i el Cor de Pares i Mares són corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/06/2010

Data de publicació: 04/06/2010