Escoltar

L'empresa familiar i les claus per traçar el camí cap a l'èxit internacional, a debat a la UIB. Jornada de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar de la UIB

Dia: dijous, 20 de maig de 2010
Hora: 16.45 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

El doctor Rafel Crespí, director de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar de la Universitat de les Illes Balears; el senyor Francisco Verdú, conseller delegat de la Banca March; i el doctor Víctor Cerdà, delegat de la Rectora per a la innovació, inauguraran la Jornada de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar.

Tot seguit, el senyor David Nuevo, director de Planificació de Banca Patrimonial de la Banca March, impartirà la ponència inaugural, en la qual reflexionarà sobre els aspectes fiscals de l’empresa familiar. A continuació, els senyors Manuel Pavón, soci de Garrigues, i Ignacio Osborne, conseller delegat del Grup Osborne, parlaran sobre les decisions generacionals de prendre responsabilitats dins l’empresa familiar i sobre les claus de superació de les crisis al llarg dels anys, respectivament.

Per finalitzar la jornada s’ha organitzat un col·loqui amb els ponents que permetrà als assistents reflexionar sobre l’ampli ventall d’aspectes que caracteritzen les empreses familiars, com les decisions de successió, el paper dels professionals no familiars o les estratègies d’estructuració dels grups, entre d’altres.

L’objectiu d’aquesta jornada és mostrar com l’empresa familiar fa front a la crisi econòmica, tant en el curt termini com en el llarg, així com mostrar el potencial que té per sortir-ne de manera exitosa.

La jornada es dirigeix, de manera específica, a empresaris familiars, als membres de les seves famílies –gestionin o no les empreses- i als professionals externs a la família que fan possible la continuïtat i l’èxit empresarial. De manera general, la jornada també s’adreça a la resta de la comunitat universitària, en especial els alumnes de la Facultat d’Economia i Empresa, com també a la societat en general.

La jornada l’organitzen la UIB, la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar, amb la col·laboració de l’Associació Balear de l’Empresa Familiar i l’Institut de l’Empresa Familiar.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/05/2010

Data de publicació: 19/05/2010