Escoltar

L'actriu i directora de teatre Rosa Novell recita "Joan Maragall, el ciutadà" en el XIII Festival de Poesia de la Mediterrània

Dia: dimarts, 17 de maig de 2011
Hora: 20 hores
Lloc: Teatre Principal de Palma (sala petita),
c/ de la Riera, 2, Palma

Tindrà lloc el recital Joan Maragall, el ciutadà, dirigit i interpretat per l’actriu i directora de teatre Rosa Novell, amb l’acompanyament de la violoncel·lista Fanny Silvestre. En el 150è aniversari del naixement de Maragall, aquest recital vol mostrar la visió d’un ciutadà que es desplaça al mar i a la muntanya, però que «ni pretén fer-se pescador quan és a la platja ni pastor quan es perd pels camps», en paraules de la directora del recital, Rosa Novell.

En Joan Maragall, el ciutadà Rosa Novell i Fanny Silvestre alternaran els versos més coneguts del poeta, com «L’ametller», «Sol, solet», «La vaca cega» o «Goigs a la Verge de Núria», amb d’altres que han caigut en l’oblit. També s’hi afegiran correspondència i articles de premsa que relacionen els poemes amb la situació del país.

XIII Festival de Poesia de la Mediterrània

Llengües i estètiques diferents es combinen en els versos recitats al Festival de Poesia de la Mediterrània, un esdeveniment que ocorrerà per tretzena vegada durant la primavera d’aquest curs i que és organitzat principalment pel Consell de Mallorca, amb la col·laboració de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 17/05/2011

Data de publicació: 16/05/2011