Escoltar

L'acadèmia i els moviments socials conflueixen en el patrimoni comú

Jornades organitzades pel Grup d’Investigació en Sostenibilitat i Territori i la Llibreria Transitant: llibres i línies de fuga 

Dies: 12 i 13 de juny de 2015
Lloc: Transitant: llibres i línies de fuga, c/ del Socors, 16, Palma  

El Grup d’Investigació en Sostenibilitat i Territori (GIST) de la Universitat de les Illes Balears i la Llibreria Transitat: llibres i línies de fuga organitzen les jornades «Els comuns i els estudis de ciència, tecnologia i societat. Desbordaments entre la recerca acadèmica i els moviments socials», que es farà els dies 12 i 13 de juny.

Aquesta activitat vol ser un espai de confluència entre investigadors i activistes dels moviments socials, perquè puguin compartir, debatre i construir col·lectivament al voltant del patrimoni comú (commons), béns o serveis que no són propietat de ningú, i els experiments participatius en ciència i tecnologia. 

Les jornades abordaran les experiències de participació que tenen com a objectiu trencar les fronteres entre experts i no experts a l’hora de prendre decisions en ciència i tecnologia en àmbits que afecten a tothom, com ara les noves tecnologies de la informació i la comunicació o l’energia.  

Data de l'esdeveniment: 12/06/2015

Data de publicació: 04/06/2015