Escoltar

La titulació de Graduat en Seguretat i Ciències Policials de la UIB organitza la conferència "Cara a cara davant una intervenció armada", que impartirà David Berengueras

L'acte forma part de la cloenda dels estudis de Graduat en Seguretat i Ciències Policials

Roda informativa
Dia: dijous, 12 de maig de 2011
Hora: 12.30 hores
Lloc: Aula de Graus de Dret, edifici Gaspar M. de Jovellanos,
campus universitari, Palma

Conferència
Dia: dijous, 12 de maig de 2011
Hora: 17  hores
Lloc: sala d'actes, edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

La titulació de Graduat en Seguretat i Ciències Policials de la Universitat de les Illes Balears organitza la conferència Cara a cara davant una intervenció armada, que impartirà el sergent del Cos de Mossos d'Esquadra David Berengueras el dijous 12 de maig a les 17 hores a la sala d’actes de l’edifici Guillem Cifre del campus universitari de Palma.

Aquesta conferència serà l'acte de cloenda dels estudis de Graduat en Seguretat i Ciències Policials, que s’extingeixen enguany, i pels qual han passat aproximadament 600 alumnes des de la seva implantació, el curs 2005-2006.

David Berengueras és criminòleg i realitza el doctorat en Neurociència a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha escrit el llibre Cara a cara ante una intervención armada. Una visión científica de las bases neurológicas, conductuales y operativas policiales en las técnicas de tiro de la intervención armada (Ed. Soler, Barcelona, 2010), on analitza les reaccions instintives del cervell i els efectes que provoquen en els policies algunes situacions d'estrès, malgrat la preparació que es dóna a les acadèmies de policia.

Amb aquest acte de cloenda també es presentarà la iniciativa d’un grup de professors i professores del Graduat que, juntament amb graduats en Seguretat i Ciències Policials, han engegat la creació del Laboratori Jurídic de Seguretat Pública i Humana de la UIB, una estructura autònoma de recerca que pretén unir els teòrics i els pràctics de la seguretat en un projecte comú de recerca i formació superior específiques en el camp de la seguretat humana.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/05/2011

Data de publicació: 11/05/2011