Escoltar

La sisena Universitat Internacional d'Estiu per a Majors reuneix 40 participants entre 59 i 72 anys

L’edició d’enguany està dedicada a la relació entre el turisme i la ciutadania europea a Mallorca

Dia: dimarts, 10 de setembre de 2013
Hora: 10.30 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la inauguració de la sisena edició de la Universitat Internacional d’Estiu per a Majors. Hi intervindran la doctora Carme Orte, catedràtica del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i investigadora del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES), i la vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries, doctora Maria Antònia Fornés. També hi assistiran el senyor Antonio Sánchez, director de relacions externes d’El Corte Inglés, i el senyor Simón Pedro Barceló, copresident del Grup Barceló.

La doctora Catalina N. Juaneda, catedràtica d’Economia Aplicada, impartirà la lliçó inaugural amb el títol L’impacte del turisme des de la perspectiva econòmica

VI Universitat Internacional d’Estiu per a Majors

La Universitat de les Illes Balears organitza la sisena edició de la Universitat Internacional d’Estiu per a Majors, que enguany duu per títol Tourism and European Citizenship in Majorca, i tindrà lloc del 9 al 15 de setembre de 2013.

Hi participaran un total de 40 alumnes d’edats compreses entres els 59 i els 72 anys, procedents d’universitats del Regne Unit (universitats de Strathclyde, Sheffield i Lancaster), d’Alemanya (Universitat Tècnica de Dortmund i Johann Wolfgang Goethe de Frankfurt), de Polònia (Universitat de Lotz), i d’Espanya (universitats Autònoma de Madrid, Complutense de Madrid, Carlos III de Madrid i de les Illes Balears). Dels 40 alumnes, 11 són homes i 29 són dones.

La VI Universitat Internacional d'Estiu per a Majors s’adreça als alumnes de programes universitaris per a gent gran de diferents Estats europeus. Atès el caràcter internacional, la llengua vehicular és l'anglès, i cada edició està dedicada a una temàtica diferent. L’edició d’enguany està dedicada a la relació entre el turisme i la ciutadania a Mallorca, coincidint amb la celebració de 2013 com a Any Europeu de la Ciutadania. Per això, els continguts de la Universitat Internacional d’Estiu per a Majors estaran centrats en la influència que ha tingut el contacte directe amb ciutadans d’altres països europeus en el dia a dia dels habitants de Mallorca. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/09/2013

Data de publicació: 06/09/2013