Escoltar

La segona edició del cicle Trobades Tecnològiques estudiarà la manera com podem respondre amb efectivitat als canvis en la nostra organització

Dia: divendres, 25 de juny de 2010
Hora: de 9.15 a 14 hores
Lloc: edifici Europa, ParcBit

El grup de recerca MiProSoft (Millora de Processos de Software), del Departament de Ciències Matemàtiques i Informàtica de la Universitat de les Illes Balears, organitza la segona edició del cicle Trobades Tecnològiques, que duu per títol “Com podem definir i implantar una estratègia efectiva com a eina de canvi en l’organització”. L’acte d’obertura de la II Trobada Tecnològica serà a càrrec de la doctora Antònia Mas, investigadora principal del Grup de Recerca MiProSoft de la UIB; el senyor Miquel Piñol, gerent del Clúster Tecnològic per al Sector Turístic, turisTEC; i el senyor Pere Jiménez president de Project Management de les Illes Balears, PMIB.

En aquesta jornada s’estudiarà com es pot desenvolupar i definir una estratègia empresarial i com podem traduir aquesta estratègia en un model fàcil de comunicar gràcies a l’elaboració d’un mapa estratègic. També es tractarà com s’aconsegueix passar del vessant teòric de l’estratègia a un pla d’acció i com es pot fer per enllaçar aquesta estratègia amb les operacions i la gestió dels riscs. El ponent de la jornada serà el senyor Antonio Díaz, responsable de The Last Mile, firma especialitzada en implantació de l’estratègia.

Antonio Díaz és consultor independent i fa més de vint anys que treballa en aquest àmbit com a directiu de sistemes d’informació d’empreses turístiques i de serveis. Ha estat director de Sistemes d’Informació de Sol Meliá, consultor i senior manager en Accenture i PricewaterhouseCoopers. El ponent establirà les bases de la intel·ligència empresarial (bussiness intelligence) i la implicació en el desenvolupament de projectes informàtics.

Les Trobades Tecnològiques s’adrecen a professionals de camps relacionats directament o indirectament amb el sector de les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC), com poden ser responsables de sistemes d’informació, professionals que vulguin estar al dia dels darrers avenços en matèria de TIC o que estiguin interessats per implantar una determinada tecnologia a la seva empresa, així com a alumnes dels darrers cursos d’Enginyeria Informàtica.

Data de l'esdeveniment: 25/06/2010

Data de publicació: 24/06/2010