La professora de Dret de la UIB Cristina Gil guardonada amb el Premi d'Investigació 2011 de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades

La doctora Cristina Gil Membrado, professora del Departament de Dret Privat de la Universitat de les Illes Balears, ha estat guardonada amb el Premi d'Investigació 2011 de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) en la modalitat de treballs publicats per la monografia «La historia clínica. Deberes del responsable y derechos del paciente». El treball està basat en la tesi doctoral de Cristina Gil, dirigida pel doctor Pere Grimalt Servera, professor del Departament de Dret Privat, i defensada a la UIB.

Els Premis de Protecció de Dades 2011 es varen lliurar el passat divendres, 27 de gener de 2012, en el marc de la Sessió Anual Oberta de l'AEPD, que va tenir lloc a Madrid. Els guardons reconeixen els treballs que promouen el coneixement i la recerca del dret a la protecció de dades.

L’estudi guardonat aborda d’una manera multidisciplinària el complex equilibri d’interessos contraposats en l’accés a les dades contingudes a la història clínica, conciliant els usos legítims que graviten sobre la història clínica -sanitaris, investigadors, docents i judicials, entre altres, amb la privacitat del pacient.

Documents relacionats

Data de publicació: 30/01/2012