Escoltar

La inclusió a les escoles, a debat

El Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació i la Fundació Down i Més organitzen les II Jornades d’Actualització en Pràctiques Inclusives 

Dies: dimecres, 12, i dijous, 13 de març de 2014
Hora: de les 17.30 a les 20.30 hores
Lloc: aules A-14 i A-16 de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma  

El Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació col·labora amb la Fundació Down i Més en l’organització de les II Jornades d’Actualització en Pràctiques Inclusives amb l’objectiu de col·laborar en la formació dels professionals que atenen els infants amb síndrome de Down i els alumnes amb necessitats educatives especials.

Les jornades estan dirigides al professorat de primària i secundària i als estudiants dels graus d’Educació Infantil, Educació Primària, Pedagogia i Psicologia.

Programa:

  • Dimecres, 12 de març: «Els suports i eines de l’escola inclusiva», a càrrec de la doctora Begoña de la Iglesia, professora del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la UIB i membre del grup de recerca en Escola Inclusiva i Diversitat.
  • Dijous, 13 de març: «L’escola inclusiva a l’aula», a càrrec de la doctora Maria Rosa Rosselló Ramon, professora del Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació de la UIB i membre del grup de recerca en Escola Inclusiva i Diversitat. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/03/2014

Data de publicació: 11/03/2014