Escoltar

La flama de la llengua arriba a la UIB de la mà del Correllengua 2010 i del IX Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana "Miquel Àngel Riera"

CanalUIB 

 

Arribada del Correllengua i lectura del manifest a càrrec de la Rectora
Dia: dijous, 29 d'abril de 2010
Hora: 11 h
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

. .

Dinar popular
Dia: dijous, 29 d'abril de 2010
Hora: 14 h
Lloc: Propileu,
campus universitari, Palma

Dinar popular

Concert
Dia: dijous, 29 d'abril de 2010
Hora: 14.30 h
Lloc: Propileu,
campus universitari, Palma

concert

La Universitat de les Illes Balears rebrà la flama de la llengua en el marc del Correllengua 2010, la sisena edició de la cursa popular de relleus que reivindica la recuperació plena de l'ús social de la llengua catalana. El Correllengua es vertebra amb el pas de la flama, que és l’element simbòlic i cohesionador d'aquesta iniciativa organitzada per Joves de Mallorca per la Llengua.

El tret de sortida es durà a terme a Son Lledó, amb la lectura del manifest del Correllengua a càrrec de la Rectora, la doctora Montserrat Casas. Des d'allà, la flama de la llengua recorrerà el campus portada per diferents voluntaris de la comunitat universitària. Passarà pels edificis Arxiduc Lluís Salvador, Gaspar M. de Jovellanos, Guillem Cifre de Colonya, Anselm Turmeda, Aulari, Beatriu de Pinós, Guillem Colom Casasnovas, Mateu Orfila i Rotger i Ramon Llull.

Posteriorment, es durà a terme un dinar popular al Propileu, que serà amenitzat per les actuacions musicals de Taverners, i de Titot i David Rosell.


Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana

Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana

La novena edició del Congrés d'Estudiants de Filologia Catalana es duu a terme a la Universitat de les Illes Balears del 28 al 30 d'abril, organitzat per l'Assemblea d'Estudiants de Filologia Catalana de la UIB. Al voltant de quaranta estudiants de Filologia Catalana de diferents universitats participaran en les conferències i ponències que versaran sobre diferents aspectes d'aquests estudis i sobre la figura de l'escriptor manacorí Miquel Àngel Riera, al qual està dedicada la present edició del congrés. A més, es debatrà sobre el futur de Filologia Catalana en el panorama universitari actual i les sortides professionals. El congrés es clourà amb un recital poètic als jardins de Can Alcover, el divendres 30, a les 16 h.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 29/04/2010

Data de publicació: 28/04/2010