Escoltar

La família Marín Gil fa donació a la UIB d'una col·lecció bibliogràfica composta per 200 llibres sobre esperanto

Dia: divendres, 3 de desembre de 2010
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

La senyora Isabel Marín, hereva del senyor Vicent Marín Gil, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, signaran un conveni per formalitzar la donació de la col·lecció bibliogràfica sobre la llengua internacional, l’esperanto, del senyor Vicent Marín.

La senyora Marín vol contribuir a incrementar el patrimoni cultural de la Universitat, com a institució dedicada al servei públic de l'educació superior i de la recerca. Per això, la donació es fa amb la finalitat expressa que la UIB en disposi perquè els estudiosos de la nostra comunitat puguin utilitzar-la, i incrementi el seu patrimoni cultural. La col·lecció bibliogràfica s’integrarà al conjunt de la biblioteca de la UIB.

La UIB farà constar que la donació prové de la col·lecció de la família Marín i que està composta per aproximadament 200 llibres. Aquestes obres constituiran una col·lecció especial que es mantindrà com una unitat amb personalitat pròpia dins la biblioteca de la Universitat de les Illes Balears.

També hi assistiran el senyor Xavier Margais, secretari de l’Associació d’Esperantistes de Mallorca; el doctor Nicolau Dols, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB; i el senyor Miquel Pastor, director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 03/12/2010

Data de publicació: 02/12/2010