Escoltar

La família Ballester Casado dóna a la UIB una col·lecció bibliogràfica composta per prop de 350 llibres de física, matemàtiques i meteorologia

Dia: dimecres, 15 de desembre de 2010
Hora: 11.30 hores
Lloc: Son Lledó,
campus universitari, Palma

El senyor Miquel Ballester, representant de la família Ballester Casado, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, han signat un conveni per formalitzar la donació d’una col·lecció bibliogràfica composta aproximadament per 350 llibres de temàtica relacionada amb física, matemàtiques i meteorologia, provinents de la biblioteca particular del difunt professor Miquel Ballester Cruellas.

La família Ballester Casado vol contribuir a incrementar el patrimoni cultural de la Universitat, com a institució dedicada al servei públic de l'educació superior i de la recerca. La col·lecció bibliogràfica s’integrarà al conjunt de la biblioteca de la UIB. La Universitat es compromet a fer constar que la donació prové de la col·lecció del professor Miquel Ballester Cruellas.

També hi han assistit el doctor Climent Ramis, director del Departament de Física de la UIB; el doctor Sergio Alonso, professor del Departament de Física; i el senyor Miquel Pastor, director del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB.

El senyor Miquel Ballester Casado, fill del professor Ballester, ha assenyalat que «després dels seus anys com a docent a Rio de Janeiro, Orà i Madrid, treballar per i per a la Universitat de la terra que el va veure néixer fou per a ell el projecte més acariciat i del qual sempre parlava amb més il·lusió». A més, ha destacat que, amb la donació de la col·lecció bibliogràfica, «el professor Miquel Ballester Cruellas seguirà sent sempre professor d'aquesta universitat».

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 15/12/2010

Data de publicació: 14/12/2010