Escoltar

La Xarxa Vives d'Universitats publica en línia la Guia de cursos d'estiu 2012

La Xarxa Vives d’Universitats, de la qual forma part la Universitat de les Illes Balears, ha publicat la Guia de cursos d’estiu 2012 de la regió Vives. Es tracta d’una edició que arreplega l’oferta de formació d’estiu adreçada a universitaris, professionals i a tota persona interessada a ampliar els coneixements que ofereixen els centres que formen part de la Xarxa Vives. La guia està disponible de manera íntegra i exclusiva en format digital.

Enguany s’impartiran 671 cursos, impulsats des de 27 marcs organitzatius: 559 dels cursos es repartiran entre 78 localitats arreu dels territoris de parla catalana i altres 112 es realitzaran a distància.

Els cursos tindran lloc entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres.

Publicada per primera vegada l’any 1995, la Guia arriba a la divuitena edició i actualment és una eina disponible exclusivament en línia al portal <www.vives.org>, que fa possible la major difusió dels cursos i en facilita la cerca amb diferents funcionalitats. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el curs, marc organitzatiu... i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Xarxa Vives d’Universitats

La Xarxa Vives és una associació d’universitats sense ànim de lucre que potencia les relacions entre les institucions universitàries de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i Sardenya i també d’altres territoris amb vincles geogràfics, històrics, culturals i lingüístics comuns, per tal de crear un espai universitari que permeti coordinar la docència, la recerca i les activitats culturals i potenciar la utilització i la normalització de la llengua pròpia. 

Data de publicació: 29/05/2012