Escoltar

La Xarxa Vives d'Universitats publica en línia la Guia de cursos d'estiu 2011

La Xarxa Vives d’Universitats, de la qual forma part la Universitat de les Illes Balears, ha publicat la Guia de cursos d’estiu 2011. Es tracta d’una edició que arreplega l’oferta de formació d’estiu adreçada a universitaris, professionals i a tota persona interessada a ampliar els coneixements que ofereixen els centres que formen part de la Xarxa Vives. La guia està disponible de manera íntegra i exclusiva en format digital.

Per al curs 2011 s’han organitzat més de 750 cursos que es desenvoluparan arreu de les 74 localitats dels territoris de parla catalana que formen part de la Xarxa Vives.

Els cursos tindran lloc des del 15 de maig al 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres.

Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.

La Xarxa Vives és una associació d’universitats sense ànim de lucre que potencia les relacions entre les institucions universitàries de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i Sardenya i també d’altres territoris amb vincles geogràfics, històrics, culturals i lingüístics comuns, per tal de crear un espai universitari que permeti coordinar la docència, la recerca i les activitats culturals i potenciar la utilització i la normalització de la llengua pròpia.

Documents relacionats

Data de publicació: 03/05/2011