Escoltar

La Xarxa Vives d'Universitats publica en línia la "Guia de cursos d'estiu 2010"

La Xarxa Vives d’Universitats, de la qual la Universitat de les Illes Balears forma part, ha publicat la Guia de cursos d’estiu 2010. Es tracta d’una guia que arreplega l’oferta de cursos d’estiu adreçada a universitaris, professionals i a tota persona interessada a ampliar els coneixements que ofereixen els centres que formen part de la Xarxa Vives. Enguany, com a novetat, la guia estarà disponible de manera íntegra i exclusiva en format digital.

Per al curs 2010 s’han organitzat més de vuit-cents cursos que es desenvoluparan arreu de les 93 localitats dels territoris de parla catalana que formen part de la Xarxa Vives.

Des de fa 16 anys, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part, i altres entitats vinculades, per mitjà de la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu. Així mateix s’ha convocat un any més el programa Drac Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia.

La Xarxa Vives és una associació d’universitats sense ànim de lucre que potencia les relacions entre les institucions universitàries de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i Sardenya i també d’altres territoris amb vincles geogràfics, històrics, culturals i lingüístics comuns, per tal de crear un espai universitari que permeti coordinar la docència, la recerca i les activitats culturals i potenciar la utilització i la normalització de la llengua pròpia.

Data de publicació: 11/05/2010