Escoltar

La Xarxa-INTUR es reuneix a la UIB per impulsar projectes de cooperació acadèmica en l'àmbit dels estudis de turisme

La Universitat de les Illes Balears acull els dies 11 i 12 de març la dinovena reunió de la Xarxa Interuniversitària de Postgraus de Turisme (Xarxa-INTUR), integrada per catorze universitats de l’Estat amb estudis de grau i de postgrau de turisme.

La trobada, que té lloc a l’Aula de Graus de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador del campus universitari de Palma, ha de servir per impulsar nous projectes de cooperació acadèmica entre les universitats membres de la Xarxa-INTUR en l’àmbit dels estudis de turisme de grau i de postgrau.

La Xarxa-INTUR es creà l’any 2007 amb l’objectiu d’afavorir la cooperació en la docència, en la investigació i en la mobilitat d’estudiants, l’intercanvi d’experiències i la proposta d’actuacions en ordre al compliment de les exigències derivades del procés d’adaptació dels estudis oficials de postgrau en matèria de turisme a l’espai europeu d’educació superior. La Xarxa-INTUR ja ofereix un màster interuniversitari oficial: el Màster en Direcció i Planificació del Turisme.

La Xarxa-INTUR està integrada per la Universitat de les Illes Balears, la Universitat d’Alacant, la Universitat de Girona, la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona), la Universitat de Barcelona, la Universitat de València, la Universitat d’Oviedo, la Universitat de Saragossa, la Universitat de La Laguna (Tenerife), la Universitat de Sevilla, la Universitat d’A Coruña, la Universitat de Santiago i la Universitat de Vigo.

Documents relacionats

Data de publicació: 12/03/2010