Escoltar

La XXVII Olimpíada de Química a la UIB compta amb la participació de 104 alumnes de centres de les Illes Balears

Dia: dimarts, 25 de febrer de 2014
Hora: 9.15 hores
Lloc: aula 1 de l’e
difici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari,
i seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de 9.25 a 9.40 hores.  

Tindrà lloc la XXVII Olimpíada de Química a la UIB, amb la participació de 104 alumnes (78 de Mallorca, 8 de Menorca, 18 d'Eivissa), matriculats en 31 centres de les Illes Balears.

L'Olimpíada de Química és un concurs adreçat a alumnes matriculats al segon curs de batxillerat que cursen l'assignatura Química en centres públics, concertats o privats de les Illes Balears.

Els tres primers classificats de la fase autonòmica podran assistir a la fase nacional, que se celebrarà a Astúries. A l'Olimpíada Nacional se seleccionaran els quatre primers per participar a l'Olimpíada Internacional i a la fase iberoamericana.

Donaran la benvinguda als participants la doctora Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat; el doctor Antoni Amengual, degà de la Facultat de Ciències; el doctor Joan Jesús Fiol, director del Departament de Química; i el doctor Joan Frau, professor de la UIB i president de l’Associació de Químics de les Illes Balears.

La XXVII Olimpíada de Química l’organitzen l’Associació de Químics de les Illes Balears, el Departament de Química de la UIB i el Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears. Compta amb el suport de la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional, el Vicerectorat d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la UIB i BMN - Sa Nostra. També hi col·laboren Anorsa, Biolínea, Fisher Scientific, QuirogaLab, Quimiotest, Santillana - Illes Balears i Scharlab. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 25/02/2014

Data de publicació: 21/02/2014