La XV Reunió Nacional de Geomorfologia debatrà a la UIB els impactes del canvi global sobre el paisatge

El Departament de Geografia de la UIB i la Societat Espanyola de Geomorfologia organitzen aquesta reunió científica, que tindrà lloc de l'11 al 14 de setembre 

Inauguració
Dia: dimarts, 11 de setembre de 2018
Hora: 9 hores
Lloc: sala d'actes, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

El campus de la Universitat de les Illes Balears acull de l'11 al 14 de setembre la XV Reunió Nacional de Geomorfologia. Aquesta edició, que té per títol «Geomorfologia de l'Antropocè: efectes del canvi global sobre els processos geomorfològics», tindrà com a fil conductor l'estudi dels impactes que l'escalfament global i l'activitat antròpica generen sobre el paisatge. 

La XV Reunió Nacional de Geomorfologia l'organitzen conjuntament el Departament de Geografia de la UIB i la Societat Espanyola de Geomorfologia. A la inauguració hi intervindran el director general d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, senyor Sebastià Sansó; el president de la Societat Espanyola de Geomorfologia, doctor Juan José Durán; el president de la XV Reunió Nacional de Geomorfologia i professor de la UIB, doctor Cels García; el director del Departament de Biologia, doctor Miquel Grimalt; el director del Departament de Biologia, doctor José Castro; i el vicerector d'Investigació i Internacionalització, doctor Jaume Carot. 

Data de l'esdeveniment: 11/09/2018

Data de publicació: Mon Sep 10 10:41:00 CEST 2018