Escoltar

La XI edició de les Proves Cangur a les Illes Balears reunirà 4.200 alumnes de tercer d'ESO i segon de batxillerat

Dia: dijous, 18 de març de 2010
Hora: 8.45 hores
Lloc: Palma Arena de Palma, Poliesportiu Municipal de Ciutadella, Poliesportiu Miquel Àngel Nadal de Manacor, Palau Municipal d’Esports d’Inca; a Eivissa, cada alumne al seu centre; i a Formentera, a l’institut de Sant Antoni de Portmany.

Tindran lloc, arreu de les Illes Balears, les Proves Cangur, que aquest any 2010 arriben a l’onzena edició. Hi participaran 4.200 alumnes de tercer d’ESO i segon de batxillerat de centres educatius de tot l’arxipèlag. Aquestes proves, que es realitzaran el mateix dia i a la mateixa hora, es duran a terme en diferents seus: a Palma, al Palma Arena (2.350 alumnes); a Menorca, al Poliesportiu Municipal de Ciutadella (580 alumnes); a Manacor, al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal (600 alumnes); a Inca, al Poliesportiu Municipal d’Esports (500 alumnes); a Eivissa, cada alumne al seu centre (200 alumnes); i a Formentera, a l’institut de Sant Antoni de Portmany (30 alumnes).

Les proves Cangur són un concurs matemàtic per a alumnes de tercer d’ESO i segon de batxillerat que es realitzen a tot el món de manera simultània.

Enguany, les Proves Cangur incorporen una novetat respecte de les edicions passades. A les 18 hores de demà la sala d’actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos acollirà una conferència sobre bombolles de sabó i geometria. Una xerrada que anirà a càrrec d’Anton Aubanell, professor del Cesire Creamat (centre per ensenyar i aprendre matemàtiques) del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Coordinador a les Illes Balears: Daniel Ruiz – 676 95 77 42

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 18/03/2010

Data de publicació: 17/03/2010